After Party a Gellért Fürdőcsarnokában

After Party - 7. Márton napi Borfesztivál

Jegyek kaphatók a Gellért Hotel recepcióján 0 - 24 óráig

A Márton napi after party este 10 után kezdődik a Szt. Gellért Gyógyfürdő csodálatos csarnokában, ahol a gasztro kiállítók és a DiVino Borbár mellett éjfélig a zenéé lesz a főszerep.

A Fürdőcsarnok nagyszinpadán pedig fellép a Balkán Fanatik és a Mary PopKids együttes. 

november 10. péntek

22:00
Balkan Fanatik koncert

A 2002-ben alakult producer duó tagjai több évtizedes zenei múlttal a hátuk mögött döntöttek úgy, hogy műfaji és stílusbeli határokat átlépve Balkan Fanatik néven egyesítik zenei elképzeléseiket. A produkció célja zenei kulturák, stílusok megismertetése a hazai mellett a nyugati hallgatósággal is, ezért dalaik több nyelven is megszólalnak. A hip-hop-electronica-worldmusic duó (Yorgos és Lepe) a hangfelvételeken és a koncerteken népes előadóművész sereggel egészül ki.

november 11. szombat

22:00
Mary PopKids koncert

A kitartóan és tudatosan építkező, eklektikus - bluesos, soulos, funkys, elektronikus - indiepopot játszó Mary PopKids egész komoly népszerűségre tett szert, elsősorban örömzenés koncertjeinek, és rádiós slágereinek köszönhetően.  "Nehéz megmondani, hogy mitől vagyunk igazán mi a Mary PopKids, de a zenekar felállása mindenesetre már önmagában elég egyedi és a zenénk is kevésbé homogén sok kortárs magyar együttessel szemben." 

A Szt Gellért Fürdő lenyűgöző és megunhatatlan. A VII. Márton napi Borfesztivál egyik különlegessége, hogy az after party helyszíne a 600 m2-es, színes üvegtetővel fedett központi csarnok lesz.