After Party a Gellért Fürdőcsarnokában

Anna and the Barbies Márton napi Borfesztivál 2018

Jegyek kaphatók a Gellért Hotel recepcióján 0 - 24 óráig

A Márton napi after party este 10 után kezdődik a Szt. Gellért Gyógyfürdő csodálatos csarnokában, ahol a gasztro kiállítók és a DiVino Borbár mellett éjfélig a zene lesz a főszereplő.

november 09. péntek

22:00
Anna and the Barbies koncert

Több mint egy évtizednyi hamisítatlan rock’n’roll menetelés után az undergound szcéna kiskocsmáiból, klubjaiból a Budapesten őshonos Anna and the Barbiest rendkívüli színpadokra emelte a már szinte családdá vált rajongói közönsége. Ennek fejében a zenekar mindenét odaadva hal meg estéről estére a színpadon.
Időközben az 5 tagú zenekar Pásztor Anna – ének, Pásztor Sámuel – zene, ének , Hernádi Dávid – basszusgitár, Vághy Tamás – billentyű, Bubnó Márton – dobok szétválaszthatatlan egységgé kovácsolódott, a nyers rockban, zeneiségében is otthonra talált. Kendőzetlenül őszinte és lélekemelően is életigenlő szövegvilágukat üvöltő Marshall erősítők tették indokolttá
a fesztiválok nagyszínpadjain.
A kultzenekar pszichedelikus színpadi látványvilága összetéveszthetetlenül egyedivé tette őket a magyar zenei életben.

november 10. szombat

22:00
Maszkura és a Tücsökraj koncert

A 2007-ben alakult Maszkura és a Tücsökraj az újkori magyar dalszerző zenekarok egyik kimagasló művészi színvonalon zenélő bandája, mely folyamatos sikerrel koncertezik a hazai klubokban és fesztiválokon.
Az erdélyi származású, cilinderes Maszkura egyedi megjelenése és zenei világa adja meg a csapat jellegzetes stílusát.
Az önkifejező szövegeihez tökéletes zenei alapot biztosító zenekarral közösen alkotják a dalokat.
Legkedveltebb felvételeik - Pesti nők, Tiszta gyümölcs, Lady Maga! - folyamatosan jelen vannak az országos és a helyi rádióállomások műsorán, és több válogatáslemezre is felkerültek.

A Szt Gellért Fürdő lenyűgöző és megunhatatlan. A VIII. Márton napi Borfesztivál egyik különlegessége, hogy az after party helyszíne a 600 m2-es, színes üvegtetővel fedett központi csarnok lesz.