Lakosztályétterem 2017

A jegyértékesítést a Gellért Hotel recepcióján október 20-án nyitjuk meg

A Magyar Konyha Magazin bemutatja

A Gasztronómia 7 Csodája
Szulló Szabina és Széll Tamás 7-fogásos prémium gourmet borvacsorája

november 10.19:00 MINDEN JEGY ELKELT!
november 11. 19:00 MINDEN JEGY ELKELT!

A Gellért Hotel hívta életre a Lakosztályétterem fogalmát, melynek a leghíresebb vendégeit fogadó 422-es lakosztálya és egy Dunára néző pazar panoráma adja a díszletét.

Idén pedig nem kisebb nevek, mint Szulló Szabina és Széll Tamás által megálmodott 7 fogásos menüsor adja a tartalmát pénteken és szombaton egyaránt.

A séfeket fölösleges bemutatni, nyomukban már fénylett egy Michelin-csillag, majd Széll Tamás 2016-ban az európai Bocuse d’Or versenyen első helyezést ért el, és 2017-ben a nemzetközi mezőnyben rendkívül előkelő, negyedik helyezéssel érkezett haza csapatával a Bocuse d’Or világversenyéről

A Lakosztályétteremben a helyszín különleges adottságai miatt egy 12 fős asztal várja Vendégeinket.

Menü

Aperitiv - Kreinbacher Prestige Brut Magnum

Cékla, meggy, libamáj
Kreinbacher Birtok - Prestige Brut Magnum

Magyar tarka tatár
Demeter Zoltán, Tokaj - Szerelmi Hárslevelű 2012

Grillezett zeller, tehénsajt, savanyított medvehagyma
Bencze Családi Birtok, Észak-Balaton - Riesling 2015

Gesztenye, velő, kaviár
Szepsy István, Tokaj- Szent Tamás Furmint 2006 / 2007

Kacsacomb, káposzta, dió
Pósta Borház, Szekszárd - Kadarka 2015

Szarvas, sütőtök, szarvasgomba
Karner Gábor, Mátra - Boróka Kékfrankos 2009

Tejberizs, sós karamell
Alma, kamilla, kakukkfű
Szepsy István, Tokaj - Tokaji Szamorodni 2012


Búcsúajándékként a „Bocuse d’Or Team Hungary” című könyv egy-egy dedikált példányát kapják a vendégek.

A Gasztronómia 7 Csodája lakosztályétterem jegy ára 44.990 Ft

Tartalma:
1 fő részére 7-fogásos prémium kategóriás vacsora borsorral
1 fő részére egynapos belépő a borfesztiválra és after partyra
1 db 18.500 Ft értékű Winelovers kupon*
1 db kóstolópohár
korlátlan bor- és pálinkakóstolás

Magyar Konyha Magazin logó

A lap, amitől a szellem is jóllakik.

A ma már több mint 40 esztendős Magyar Konyha – a legrégebbi magyar kulináris folyóirat – 2010 decemberében megújult tartalommal és külsővel indult újra. Nemzedékek nőttek fel receptjein, évtizedeken át nemcsak főzni, de teríteni és vendéget várni is tanította a háziasszonyokat. A magazin küldetésének tekinti a magyar gasztronómiai kultúra megújítását.
A fejlődéshez ugyanis nem elég a képzett szakács, a minőségi alapanyagokat beszállító hazai termelő, a korszerű szabályozás, ahhoz igényes és tájékozott olvasó is kell. A Magyar Konyha szórakoztató és hasznos gasztronómiai havilap, receptújság, fogyasztóvédelmi magazin és termelői fórum egyszerre, a kultúramegőrzés, az ízlésformálás és a kreativitás lapja.